singleimage

FeestenWie kent het gezellige zaterdagavond spel niet. Bent u diegene met de kennis van Holland die wij zoeken. Samen met uw team speelt u meerdere oer-Hollandse spelletjes waarbij de gezelligheid en muziek niet mogen ontbreken. Lees verder »Bent u het verborgen talent die iedereen verstelt doet staan? Tegenover een jury kunt u uw zangkwaliteiten ten gehore brengen. Kiest u voor een Hollandse meezinger of gaat u voor een gevoelig nummer? Uiteraard gaat de avond met de nodige humor gepaard. Lees verder »Is winnen in het Casino nou behendigheid of is er toch het nodige geluk voor nodig. Leer de kneepjes van het vak van een echte professional en speel zonder risico toch voor de hoofdprijs. Lees verder »Boogie Woogie, Flower Power, enkele termen die bij menig persoon het hart sneller doet laten kloppen. De jaren zestig en zeventig hebben hun magie nog niet verloren. Gegarandeerd een succes doordat de voetjes al snel van de vloer gaan. Lees verder »De sfeer van de echte western is een ervaring die u niet mag missen. De combinatie van het beste eten met de leukste activiteiten maken het tot een zeer geslaagde avond. Lees verder »Jaloezie, intriges en uiteindelijk een moord. Enkele onvervalste ingrediënten voor een fantastische avond vol actie en spektakel. Leer elkaar op een andere manier kennen als u zich inleeft in een rol, die u op het lijf is geschreven. Lees verder »Gezelligheid in Brabant zoals deze bedoeld is. Terwijl onze top DJ Jeroen de avond muzikaal verzorgt, zorgt ons animatieteam voor de nodige humor en actie. De dansvloer zal al snel te klein zijn voor de feestende menigte. Lees verder »Bekend van Tv en nu mogelijk om te spelen. Uitdagende, hilarische spelletjes staan op het
programma van deze avond. Zeker lachen, genieten en feest. Uiteraard kan er ook gedanst worden. Lees verder »Op een feestavond moet alles tot in de puntjes verzorgd zijn. Het buffet staat klaar, het zilver is gepoetst en de bediening staat in de startblokken! Zo hoort een feestavond te beginnen toch? Lees verder »

Bel mij terug

Leuk! U kunt contact met ons opnemen via verschillende manieren. Ook kunt u het contactformulier invullen, dan nemen wij z.s.m. contact met u op. Net zo makkelijk.

tel. 0499 - 31 11 49
@: info@brabantsfeesthuis.nl


Bedankt, uw mail is succesvol verzonden! We nemen zsm contact met u op