singleimage

Hollandse feestavond

Gezelligheid in Brabant zoals deze bedoeld is. Terwijl onze top DJ Jeroen de avond muzikaal verzorgt, zorgt ons animatieteam voor de nodige humor en actie. De dansvloer zal al snel te klein zijn voor de feestende menigte.

Bij het welkom heten gaat de Hollandse feestavond al feestelijk van start. Drukte alom  want het animatieteam is nerveus voor de leuke avond en dat kan voor de gasten niet onopgemerkt blijven. Zoals het hoort volgens Brabantse traditie beginnen we met een drankje en een welkomstwoord.

BUFFET

Uiteraard hoort bij een geweldige feestavond een heerlijk koud en warm buffet. Vele soorten aan vlees en vis passeren de revue. Het zet meteen de gezellige toon voor de hele avond.

BRABANTSE NACHTEN ZIJN LANG

Als iedereen voldaan is van het buffet kan het echte werk gaan beginnen. Er staat een
top DJ voor u klaar om u de Hollandse Feestavond van uw leven te bezorgen. Deze DJ weet precies welke nummers ervoor zorgen dat de voetjes van de vloer gaan. Maar vergeet ons animatieteam niet, zij vergeten namelijk u ook niet. Overal waar zij zijn zorgen zij voor
hilarische momenten, en een grote glimlach op uw gezicht. Het wordt een feestavond vol
meezingers.

DE LAATSTE RONDE

Om 23.30 uur wordt dan echt desgewenst de laatste ronde geschonken. Iedereen zal voldaan naar huis gaan met leuke herinneringen voor thuis.

Bij deze 4,5 uur durende feestavond is inbegrepen:
– Muziek van top DJ Jeroen
– Entertainment van het animatieteam
– Verkleed accessoires
– Onbeperkt genieten van het uitgebreide buffet
– Heerlijk nagerecht

Optioneel:
– Drank afkoop vanaf € 6,50 per persoon

Prijs p.p.:
– Volwassenen € 72,80

Aanvang: 19.30 uur – Einde 24.00 uur

Bel mij terug

Leuk! U kunt contact met ons opnemen via verschillende manieren. Ook kunt u het contactformulier invullen, dan nemen wij z.s.m. contact met u op. Net zo makkelijk.

tel. 0499 - 31 11 49
@: info@brabantsfeesthuis.nl


Bedankt, uw mail is succesvol verzonden! We nemen zsm contact met u op